Spännande gäster på Hökeriet i november

Jag vill passa på att påminna om Mathantverksdagen som Eldrimner anordnar på Granby Gård i Vallentuna den 21 november. Sista anmälningsdagen är den 7 november, nu på onsdag. Varmt välkommen att anmäla dig och eventuellt också någon av dina produkter om du inte redan gjort det!

Mathantverksdagen vänder sig till dig som är mathantverkare idag, till dig som funderar på att starta inom denna framtidsbransch och dig som är restauratör eller arbetar inom organisation eller nätverk med anknytning till mathantverket. Naturligtvis är även du som arbetar inom sektorerna offentlig mat eller turism varmt välkommen.

I årets upplaga av Eldrimners uppskattade Mathantverksdagar står den lagade maten i centrum. Ulrika Brydling, känd från bland annat TV4:s Mitt Kök och som idag driver Brydlings på Åhléns i Stockholm tillsammans med sin syster, komponerar och lagar dagens meny med mathantverkarnas produkter. Denna spännande meny avnjuter vi under dagen till förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika och får samtidigt lära oss mer om produkterna och producenterna.

Klicka här för mer info och anmälan.

Välkommen med din anmälan!

Tina Olsson
Eldrimner – nationellt resurscentrum för mathantverk
Länsstyrelsen i Jämtlands län

www.eldrimner.com  

www.mathantverk.se